Diensten

Bij Meteor Interactive kunnen we alles bieden wat nodig is om uw digitale aanwezigheid te creëren, te bouwen en te onderhouden.

What We Do

Ontwerpen

Creëren

Promoten

Beheren

Analyseren

Verbeteren

Websites

Of het nu gaat om een eenvoudige landingspagina, een complexe e-commercesite of iets daar tussenin, uw website is meestal de eerste stap om uw digitale aanwezigheid op te bouwen. Wij kunnen zorgen voor alle aspecten van het maken van uw website: logo’s ontwerpen, inhoud schrijven, ontwikkelen en hosten.

Search Engine Optimization (SEO)

Een geweldige website is nutteloos als niemand hem ziet. Door de miljarden websites die er al zijn, kun je gemakkelijk verdwalen in de menigte. De kunst en wetenschap van zoekmachineoptimalisatie (SEO) maakt uw website beter zichtbaar in zoekmachines zoals Google. Ze verhogen het verkeer naar uw site en, nog belangrijker, ze verhogen de kwaliteit van dat verkeer.

Sociale Media

Sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we vandaag omgaan met de digitale wereld. Voor een toenemend aantal bedrijven is sociale media het belangrijkste onderdeel van hun online aanwezigheid. We kunnen uw sociale media-accounts maken en beheren, zodat uw bedrijf opvalt bij de juiste doelgroepen. Een goed ontworpen en onderhouden aanwezigheid op de sociale media is zeer effectief om interesse in uw bedrijf te stimuleren, uw klantenbestand te laten groeien en vooral klantenloyaliteit en positieve associatie op te bouwen.

Contentcreatie en beheer

Nooit is het gezegde “content is king” meer waar dan in de onlinewereld. De beste websites of sociale media-accounts kunnen alleen succesvol zijn als ze worden gevoed met een constante stroom van kwaliteit en relevante inhoud (content). Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van uitstekende inhoud van alle soorten: geschreven artikelen, foto – en videografie. We weten hoe we uw ‘online content’ moeten beheren zodat uw digitale aanwezigheid actueel, interessant en aantrekkelijk blijft.

Analyse en optimalisatie

Bij Meteor Interactive hebben we hoogopgeleide en ervaren analisten in dienst. Zij onderzoeken voortdurend de prestaties van uw digitale assets. Zo kunnen we er zeker van zijn dat ze effectief werken. Hun inzichten worden gecommuniceerd naar onze creatieve en technische teams, zodat dat uw digitale aanwezigheid altijd evolueert, zich aanpast en verbetert.

laten we samenwerken

Plaats

 

Meteor Interactive B.V.

Lorentzweg 22-A

2964LN Groot-Ammers

The Netherlands

 

KvK: 74034782

BTW: NL859750929B01

 

(+31) 85 130 6813

[email protected]